Video Categories

Vizioneaza acum filmul The Jurassic Games (2018) Online Subtitrat in Romana online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !


Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii. De când Mr. Murry, un om de știință, a descoperit o nouă planetă și a folosit conceptul cunoscut drept „Tesseract” pentru a călători acolo, copiii săi, Meg Murry și fratele ei mai mic, Charles, au stat fără tatăl lor, timp de cinci ani. După dispariția misterioasă a tatălui lor care lucra în secret pentru guvern în legătură cu problema Tesseract-ului, trei ființe ciudate îi trimit pe copii în spațiu pentru a-l găsi. Însoțiți de colegul de clasă al lui Meg, Calvin O’Keefe și călăuziți de cei trei călători astrali misterioși, cunoscuți sub numele de Mrs. Whatsit, Mrs. Who și Mrs. Which, frații se străduiesc să facă față unei călătorii periculoase pe o planetă care posedă tot răul din univers. Vor reuși aceștia să facă față amenințărilor?The Jurassic Games (2018) Online Subtitrat in Romana

I like this video Good I dont like this video Bad
Not Rated Yet

244 Views

iulie 10, 2018

Vezi filmul online The Jurassic Games (2018) Online Subtitrat in Romana in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul The Jurassic Games (2018) Online Subtitrat in Romana poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags
Adult Wordpress Themes