Video Categories

Vizioneaza acum filmul Ghostland (2018) Online Subtitrat in Romana online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !


O mamă și cele două fiice ale ei moștenesc o casă. Dar în prima sa noapte, ucigașii apar și mama este nevoită să se lupte pentru a-și salva fiicele. După moartea mătușii sale, Colleen și cele două fiice ale sale, moștenesc casa acesteia. Beth, fiica mai mare, este introvertită și timidă, găsind confort în povestirile pe care le inventează în cărțile pe care le scrie, în timp ce Vera, sora mai mică, este mult mai deschisă și încrezătoare în sine. Cu toate acestea, în timpul primei lor nopți în această casă, niște intruși extrem de violenți pătrund cu forța în interior, iar Colleen trebuie să se lupte pentru a le salva viața fiicelor ei. În această noapte extrem de traumatizantă, personalitățile total diferite ale fetelor se deosebesc și mai mult. Șaisprezece ani mai târziu, Beth devine o autoare celebră a genului horror, cu o familie și o viață perfectă în Chicago, în timp ce Vera nu poate face față situației și se împotmolește într-o paranoia distructivă care o dezechilibrează psihic. În cele din urmă, fiicele și mama se reunesc la casa în care Colleen și Vera încă locuiesc, însă atunci evenimente ciudate încep să aibă loc. Oare cum vor gestiona situația amenințătoare?


Ghostland (2018) Online Subtitrat in Romana

I like this video Good I dont like this video Bad
Not Rated Yet

203 Views

iunie 20, 2018

Vezi filmul online Ghostland (2018) Online Subtitrat in Romana in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul Ghostland (2018) Online Subtitrat in Romana poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags
Adult Wordpress Themes