Video Categories

Vizioneaza acum filmul Distorted (2018) Online Subtitrat in Romana online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !


Lauren Curran și soțul ei Russell se mută în „The Pinnacle”, un complex de apartamente elegant și modern, cu toate facilitățile, inclusiv un sistem de securitate de ultimă oră. Lauren este o artistă care suferă de tulburare bipolară și care se recuperează după o tragedie personală devastatoare: pierderea unui copil. Chinuită de amintiri și temeri deranjante pentru propria sa siguranță, Lauren este oarecum liniștită de sistemele de securitate integrate. Cu toate acestea, ea începe să suspecteze că ansamblul rezidențial are o parte întunecată, spre îngrijorarea lui Russell, care crede că își imaginează lucruri. Lauren studiază compania care a construit „The Pinnacle” și îl întâlnește pe Vernon Sarsfield, un jurnalist de investigație interesat de conspirația cibernetică. Vernon crede că „The Pinnacle” nu este deloc un complex de apartamente, ci un experiment în care locuitorii sunt cobaii unui plan global de spălare a creierului. Inițial, Lauren pune la îndoială sănătatea lui Vernon, dar, pe măsură ce investighează mai adânc, își găsește propria viață în primejdie.


Distorted (2018) Online Subtitrat in Romana

I like this video Good I dont like this video Bad
Not Rated Yet

251 Views

iunie 25, 2018

Vezi filmul online Distorted (2018) Online Subtitrat in Romana in Limba Romana si calitate FULL HD. Filmul Distorted (2018) Online Subtitrat in Romana poate fi vizionat gratis aici pe site.

Categories
Tags
Adult Wordpress Themes